Hakkımda

Fotoğrafım
Kimine göre evin küçük kızı, kimine göre evin hanımı, kimine göre iş yerindeki sert kalite ve HSE yöneticisi, kiminin çılgın Zumba hocası, kimine göre çok uzun bir cadıyım, kiminin dert ortağı, sırdaşı, birine göre anneyim, birilerinin biricik teyzesi, kimilerinin kıskandığı kadınım, birilerinin huysuz geliniyim, birinin ise hayatının kadını, kimine göre ise sadece bir isim, sen söyle kimim ben?

Blog Arşivi

21 Eylül 2012 Cuma

Düşünce Gücü



DÜŞÜNCE GÜCÜ
Bir önceki yazımda stresle baş etmenin tek yolunun onu yönetmek olduğundan bahsetmiştim. Peki isteklerimizi hedeflerimizi nasıl gerçekleştirebilir? Hayattaki sorunlarla nasıl başa çıkabiliriz? Cevap; kendimizi yöneterek . Her şey ama her şey beynimizde başlıyor. Eylem her zaman fikirlerden sonra geliyor. Çevremizde gördüğümüz her şey önce birilerinin beyninde oluştular ve daha sonra elle tutulabilir hale geldiler.  Bilinçli olarak düşünülen her düşünce bilinçaltımıza bir mesaj gönderir ve düşüncenin gücüne göre bu düşünce eyleme dönüşür. Bilinçli düşünülen her şeyi insan gerçekleştirebilir, çünkü yönetim işini bilinç yapar. Ancak insanın en büyük düşmanı, önündeki en büyük engel gene kendisidir. Sınırları kendi inançlarımız ve bilinçaltımız koyar. Siz buna izin vermeyin. 
İstediğiniz şeyleri içtenlikle ister ve inanırsanız gerçekleşeceklerdir. Bu sizin, evrenden istediğinizin gerçekleşmesi için gerekli olan enerji döngüsünü başlatmak için yapmanız gereken ilk şeydir, sanki gözle görmediğimiz bir enerji çarkının dönmesi için gerekli olan ilk hareketi sağlayan enerjiyi vermek gibi.
Yaşam yasası denilen şey işte budur. Bu yasa kişiler arasında ayrım yapmaz, herkes için yol aynı işler, daha da güzeli olumlu düşünceler bu enerji akışını başlatırken olumsuz düşüncelerin ise hiçbir etkisi olmaz. İnandığınız ve bilinçli istediğiniz her şey ama her şey bir gün deneyimleriniz olacaktır. Peki, nasıl ve nerden başlamalı;
Yeşim derki;
Bu yasanın sizin için de çalışmasını istiyorsanız kendinize güvenin.
İnanç ilk adımdır, kendinize ve içinizdeki güce inanın.
Olumlu düşünün,
Her işe bir proje olarak bakın.
Hedefiniz yani projeniz ne olur ise olsun önce sonucunu hayal edin.( Yeni almak istediğiniz arabanın koltuğuna kurulmuş keyifle gezerken meselaJ.)

Sonuca ulaşmak için plan yapın, katı olmayın gerektiğine inanıyorsanız planlarınızı değiştirin.
Çaba göstermeden sadece inanmak hiç bir işe yaramaz,
Size gösterilen olumsuz ve ters tepkilere kulak asmayın.
Hata yapmaktan korkmayın, unutmayın hiç hata yapmayanlar, hiç bir şey yapmayanlardır.
Sözün büyülü gücüne inanın ve bilinçaltınıza istediğinizi hemen olması için emirler verin, geleceğe dair değil, şimdi için şu an için.
Ve bırakın çark bu sefer sizin içinde dönsün…
Yeşim Aştı
12 Ekim 2011
 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder